Pohjanmaan Leipomo

Uusi leipomo-myymälä Kokkolaan Torikadulle!

14.04.2015

Avajaiset torstaina 30.4.2015 klo 10:00

Viime joulukuussa avasimme uuden kahvilamme, Cafe Bagelin, ovet Kokkolassa Tehtaankadulla Ke-Len entisessä Kondis-kahvilan tiloissa. Pieni ja sievä myymälä-kahvilamme sai heti alkuun paljon positiivista palautetta ja oli ilo Pohjanmaan Leipomolle saada vihdoin kivijalkaa Kokkolasta. Kuinka mahtavaa olikaan saada näin iloinen vastaanotto, kiitos siitä!

Bagelin ihanaiset asiakkaat aloittivat välittömästi kyselytulvan myös Torikadun kohtalosta. Olihan Ke-Le, Kokkolan vanhin leipomoyritys toiminut Tehtaankadun lisäksi myös Torikadulla, miksi emme siis mekin ? Bagelin tyttäret vain hymyilivät tiedusteluihin vienosti, paljastamatta kuitenkaan sen enempää. Mitään kun ei oltu vielä sovittu, mutta asiaa ei myöskään mahdottomana pidetty.

Pohjanmaan Leipomolla oltiin herkällä korvalla, mitä asiakkaat tahtoivat ja mitä asiakkaat odottivat. Ääni alkoi pikkuhiljaa vain varmistumaan siitä, että Torikatu oli pakko saada. Neuvottelut ponkaistiin käyntiin ja yhteinen sävel löytyi helposti. Torikadulle tulisi Pohjanmaan Leipomon Kokkolan pään leipomo sekä myymälä-kahvila.

Nyt on jo kova tohina päällä että kaikki saadaan kuntoon Vapuksi. Voi olla ettei kaikki ole ihan vielä tiptop, mutta sinne suuntaan olemme menossa. Meillä täällä väki hymyilee ja jännitys on selvästi jo aistittavissa. Kiirus tulee, mutta se ei haittaa, sillä ilo Torikadusta on suunnaton. Koeleivontoja käynnistellään jo ensi viikolla ja ovet aukaistaan siis torstaina, vapun aattona.

Pysykäähän kuulolla, lisää tietoa Facebookissa (Pohjanmaan Leipomo + Cafe Bagel) sekä Instagramissa ( @cafebagel )

Ja lämpimästi tervetuloa avajaisiin!