Pohjanmaan Leipomo

Rullarieska

Hinta 2,70€ /kpl Lisää ostoskoriin

Rullarieska

Pohjanmaan Leipomon Rullarieska on erityinen tuote jo pelkästään sen monikäyttöisyyden vuoksi. Tuote soveltuu syötäväksi sellaisenaan, rieskana, tai sitä voidaan käyttää mm. täytettynä, cocktailpaloina ja pizzapohjana. Se sopii syötäväksi kylmänä tai kuumana välipalana, tai jopa kokonaisena ateriana! 

Samantyylisiä tuotteita markkinoilla jo on, mutta näillä tuotteilla ei ole Rullarieskan kestävyyttä ja herkullista makua. Lisäksi Pohjanmaan Leipomon Rullarieska on ainoa rullattava ruokaleipä, joka valmistetaan alusta loppuun saakka Suomessa, Ylivieskassa.

Rullarieska on myös runsaskuituinen (6,7%). Lisäksi tuotteesta löytyy kauran nestemäistä kuitua, betaglukaania, joka auttaa hallitsemaan kolesterolia osana terveellistä ruokavaliota.

Koko: 5 kpl • 330 g

Ainekset: Vesi, täysjyvävehnäjauho, perunahiutale, kauralese, nostatusaineet (E450, E500), suola (1,1%). Runsaskuituinen 6,7%. Tuote on maidoton. ja laktoositon.

Yksi Pohjanmaan Leipomon Rullarieska (66g) sisältää yhden annoksen, eli 0,75 grammaa betaglukaania, joka on Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkintäviranomaisten suositus yhden annoksen sisältämälle betaglukaani-pitoisuudelle.

Kaura on myös erityisen tärkeä hyvien rasvahappojen (linolihappo ja alfalinoleenihappo) lähde ja lisää siten GLA:n tuotantoa ja edullista hormonitoimintaa. Betaglukaani säätelee veren glukoosi- ja insuliinitasoa, joten se sopii erinomaisesti diabeetikoille. Kauran sisältämä tärkkelys sisältää limakalvoja suojaavaa lima-ainetta, joka suojaa mahan limakalvoja. Kauran sisältämä glykogeenin proteiini tekee siitä vegetaristeille tärkeän proteiinin lähteen. Lisäksi se sisältää rautaa, sinkkiä, kaliumia, magnesiumia, piitä, fenoleja ja flavonoideja, B- A- ja E-vitamiinia sekä karotinoideja, entsyymejä ja arginia. 

Ravintosisältö / 100 g

Energiaa/Energi712 kJ / 170 kcal
Rasvaa/Fett1,7g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja
/varav mättade fettsyror0,3g
Hiilihydraatteja/Kolhydrater32g
josta sokeria/varav sockerarter0,8g
Ravintokuitua/Kostfiber6,7g
Proteiinia/Protein6,6g
Suola/Salt1,2g
Betaglukaania1,16 g
Laktoosia/Laktos0g