Pohjanmaan Leipomo

Keittolounas arkisin klo 11–14

Leivonnaiset juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Meiltä saat monipuoliset tarjoilut erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin. Kerro meille tilaisuuden luonne, niin teemme kokonaisvaltaisen ehdotuksen leipä-, rieska-, pulla- ja konditoriatarjoilusta sekä toimitamme tuotteet täsmällisesti sopimuksen mukaan.

Leivonnaiset juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin


Pohjanmaan Leipomon myymälä-kahvila

Myymälä-kahvila, Ylivieska

Korjaamontiellä leipomomme myymälä-kahvilasta löydät päivittäin tuoreet leivät sekä leivonnaiset. Valmistamme päivittäin erilaisia täytettyjä suolaisia tuotteita tuoreiden kahvileipien lisäksi. Leipähyllystämme löydät päivittäin laajan rieskavalikoiman, käsin leivotut herkulliset vaaleat leivät sekä pullat ja pitkot. Laadukkaat sekä maistuvat ruisleivät meille saapuu kolme kertaa viikossa Porokylän leipomosta, Nurmeksesta.

Meiltä löytyy myös laaja valikoma gluteenittomia tuotteita, tähän valikoimaan pääset tarkemmin tutustumaan tästä.

Kondiittorimme taikovat hetkessä herkullisia leivoksia sekä täytekakkuja. Tilauksesta teemme mm. voileipäkakkuja, levykakkuja sekä muita herkullisia konditoriatuotteita.

Keittolounas arkisin klo 11–14

Tutustu lounaslistaan! >

Uutuutena myymälässämme Korjaamontiellä nyt herkulliset keittolounaat arkisin! Huolella valituista, lähitoimittajien raaka-aineista kiehautamme herkulliset, täyteläiset keitot maanantaista perjantaihin. Päivittäin keitoistamme löytyy vähintään kaksi eri vaihtoehtoa. Lisäksi keittolounaaseen kuuluu meillä valmistetut rapsakat krutongit sekä leipäbuffet, joka koostuu uunituoreista, maistuvista leivistämme. Lisäksi jos keitto ei maistu, voit valita raikkaista, valmiista salaattiannoksista mieleisesi ja syödä sen joko paikan päällä tai ottaa mukaan.

Keittolounaamme voit nauttia meillä paikan päällä viihtyisässä miljöössämme tai jos Sinulla on kiire, voit ottaa keiton mukaan kätevään Take away –mottiin. Hae siis helposti maistuvaa keittolounasta mukaasi tai tule meille syömään!

 

Pohjanmaan Leipomo 
Korjaamontie 12
84100 Ylivieska 

p. (08) 420 730
myynti@pohjanmaanleipomo.fi 

 

Aukioloajat

Myymälä-kahvila on avoinna ma-pe 7-17, sekä lauantaisin 9-14.

Lämpimäistä pullaa ja kuppi kahvia

Poikkea kahvilassamme. Valitse kahvia tai teetä… Nauti tuoreen leivän ja pullan tuoksusta. Älä epäile maistaa hyvää ja uunituoretta nisua tai kuuluisaa rieskarullaa. Ja sitten vain nautit.