Pohjanmaan Leipomo

Juhlien suunnittelu

Olipa Sinulla edessäsi häät, merkkipäivän juhlinta tai jokin muu tapahtuma, mihin tarvitset tarjottavaa, suolaista sekä makeaa, voit kääntyä meidän puoleemme.
Kakkuvalikoimastamme löydät perinteisen kermakakkujen lisäksi myös juusto- sekä moussekakut, joista löytyy useita eri makuvaihtoehtoja sekä myös koristelumahdollisuuksia.

  Kuinka toimia?

  Voit tutustua valikoimaamme nettisivujemme kautta, mutta parhaan kuvan tarjoamastamme saat, kun tulet   suoraan käymään myymälässämme. Jos sinulle on mielessä jo jotain tiettyä, voit soittaa ja varata ajan, jotta saat henkilökohtaista palvelua toivomanasi aikana. Henkilökuntamme palvelee Sinua parhaalla mahdollisella tavalla ja myös on mahdollista keskutella toiveista suoraan kondiittorimme kanssa. Soita 08 - 420 730.
 
Valikoimastamme löydät kakkujen lisäksi muuta juhlatarjoiluun soveltuvia tarjottavia. Lisäksi valmistamme myös useita tuotteitamme gluteenittomana, joten saat huomoitua myös erikoisurokavaliota kaipaaville juhlavieraille makoisaa tarjottavaa. Valikoimassa myös mahdollisuuksia maidottomiin tuotteisiin.
 
Toivotamme Teidän erittäin tervetulleeksi myymäläämme, suunnitellaan Teille toiveitanne vastaava kokonaisuus ja huolehditaan siitä, että juhlapäivästänne tulee myös tarjottavien osalta ikimuistoinen.
 
Terveisin,
Pohjanmaan leipomon poppoo