Pohjanmaan Leipomo

Pitkät perinteet

Deli&Bakeryn rakennuksella on jo pitkät perinteet leipomoalalta, sillä samoissa tiloissa oli ennen kokkolalainen Ke-Len leipomo. Kun tuo arvostettu ja perinteikäs leipomo teki päätöksen sulkea ovensa elokuussa 2014, tarjoutui Pohjanmaan Leipomolle tilaisuus laajentaa toimintaa näihin hulppeisiin tiloihin.

Leivonnaiset juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin


Deli&Bakery, Kokkola

Deli&Bakery, Kokkola

Pohjanmaan Leipomon kolmas myymälä-kahvila sijaitsee Torikadulla Kokkolassa. Samassa rakennuksessa on myös leipomo, jossa valmistetaan Pohjanmaan Leipomon herkullisia tuotteita. Uunit lämpenevät myös Kokkolassa aamuvarhain ja leipuri-kondiittorimme huolehtivat, että aamukahvin kanssa on tarjolla lämpimiä croissantteja, uunituoreita leipiä sekä tietysti, herkullisia, käsin valmistettuja konditoriatuotteita.

Myymälä-kahvilamme iloiset leidit pitävät huolen, että viikolla, kellon kilahtaessa seitsemään, tuotteet ovat tarjolla sekä tuore kahvi on pöydässä. Nämä iloiset leidit loihtivat myös runsaan valikoiman täytettyjä suolaisia tuotteita tiskiin joka päivä.

Deli & Bakery avasi ovensa huhtikuun 30. päivä ja paikallisten vastaanotto oli sydäntä lämmittävä. Ke-Len poistuminen oli jättänyt suuren aukon kokkolalaiseen kahvilakulttuuriin ja Pohjanmaan Leipomolla on ollut suuri kunnia saada näihin suuriin saappaisiin. Olemme erittäin iloisia että olemme päässeet laajentamaan toimintaamme Kokkolaan, toivottavasti Sinäkin nautit tarjoamistamme tuotteista ja puitteista!

Tervetuloa Torikadulle herkuttelemaan hyvällä mielellä!

Torikadulla myös keittolounas arkisin 11:00-14:00! 

 

Uutuutena nyt myös keittolounas lauantaisin 11-14.

 

Pohjanmaan Deli&Bakery, Kokkola
Torikatu 25
67100 Kokkola

 Myynti ja tiedustelut: 08 420 730 tai  myynti@pohjanmaanleipomo.fi

p. 0440 - 680 717
delibakery@pohjanmaanleipomo.fi

Aukioloajat

ma–pe klo 7-16
la klo 9-15


 

 

 

 

Tilaa tuotteita ennakkoon

Meiltä voit myös tilata tuotteita ennakkoon, käytössämme on myös sähköinen tilauspalvelu johon pääset suoraan tästä. Annamme mielellämme tarjouksen myös suuremmista tilausmääristä ja toimitamme tuotteet perille Kokkolan alueella.