Pohjanmaan Leipomo

Vastaleivottuja leipomotuotteita

Pohjanmaan Leipomolta Ylivieskasta sekä Kokkolan leipomostamme Deli&Bakerystä saapuu päivittäin vastaleivotut leipomotuotteet Cage Bageliin, lisäksi paistamme tuotteita myös paikan päällä. Emme käytä suolaisten tuotteiden valmistuksessa valmistuotteita, vaan ostamme kaiken mahdollisen lähituottajilta ja valmistamme tuotteemme itse. Arvostamme tuotteissamme kotimaisuutta ja aitoja makuja.

Leivonnaiset juhliin, tapahtumiin ja tilaisuuksiin


Cafe Bagel, Kokkola

Cafe Bagel, Kokkola

Kun kaipaat hetken irtiottoa kiireisestä arjesta tai haluat muuten vain nauttia pienen palan rauhaa, toivotamme Sinut tervetulleeksi pieneen, somaan konditoriakahvilaamme Kokkolaan Tehtaankadulle.

Pohjanmaan Leipomon myymälä-kahvila Cafe Bagel sijaitsee Kokkolan keskustan ytimessä. Kodikkaan pienen myymälä-kahvilamme tuotevalikoimista löydät päivittäin tuoretta kahvileipää, konditoriatuotteita, ruokaleipää sekä leivoksia ja täytettyjä suolaisia tuotteita moneen makuun. Myös marja- ja hedelmäsmoothiet ovat nousseet suosioon Bagelissa. Lisäksi valikoimistamme löytyvät haudutettu tee, erikoiskahvit sekä tällä hetkellä ainoana Kokkolassa, vastapuristettu appelsiinimehu. Bagelista löydät myös pienen valikoiman tuoreita gluteenittomia tuotteita, jotka meille toimittaa Porokylän leipomo kolme kertaa viikossa.

Toivotamme teidän lämpimästi tervetulleeksi viettämään rentouttavaa herkutteluhetkeä Cafe Bageliin!

Cafe Bagel
Tehtaankatu 8
67100 Kokkola

p. 0440 - 680 714
bagel@pohjanmaanleipomo.fi

Aukioloajat

ma–pe klo 10-17
la klo 10-16

Tilaa tuotteita ennakkoon

Meiltä voit myös tilata tuotteita ennakkoon, käytössämme on myös sähköinen tilauspalvelu johon pääset suoraan tästä. Annamme mielellämme tarjouksen myös suuremmista tilausmääristä ja toimitamme tuotteet perille Kokkolan alueella.